Aijt
Aijt

Aijt

Sakkerdjie ik begin oud te worden, na een zware dag op het werk viel ik me gisteren na het eten op de bank zomaar in diepe slaap en dacht na een kwartiertje wakker te worden. Vergeet het maar, de klok liegt niet op zo’n moment, er waren bijna twee uur verstreken. Dat was geen powernap meer, dat was gewoon vermoeidheid… Dat was toch vroeger anders. Dan sliep ik inderdaad niet meer dan een kwartiertje. Nu moest ik nog alle werkzaamheden verrichten die bij zo’n dinsdagavond horen, de afwas, het verzorgen van de milieustraat onder in de berging, dit logje schrijven fotootje erbij maken, glaasje whisky erbij, maar vandaag is weer een nieuwe dag. A brand new day en vandaag komt Jeslynn mee boodschappen doen, als het goed is staat ze al zeer vroeg voor de deur.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Vooral de kou werkt erg op je gestel, je rolt zo in een ongewenste diepe slaap.
  A brand new day, daar ga je voor met Jeslynn gezellig saampjes boodschappen doen, lang leve de vrije woensdag. Hans

 2. ja, dat is dan zonde. Ik snoezel wel eens weg als ik in bad lig, maar eenmaal achter de laptop blijf ik altijd klaarwakker. Ik merk altijd pas hoe moe ik ben als ik in bed ga liggen, en ook als de wekker in de ochtend gaat.

 3. Fien.

  Dus Jeslynn wordt mooi bij de deur afgeleverd. Ik liep al om 7 uur met de fiets half lopend, half fietsend naar de kinderen. En om 8 uur in de regen naar school gefietst.
  Voordeel je bent wel wakker daarna en de koffie smaakte ook prima.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.