Drinking Santa
Drinking Santa

Drinking Santa

Ofwel foto’s in de reclame. En och een lekkere whisky op zijn tijd moet kunnen. Zeker met de huidige weersomstandigheden in den lande. De vraag is echter of reclame op deze wijze moreel geoorloofd is. Ook de kerstman wordt geassocieerd met een kinderfeest. Het plaatje komt overigens ergens van het wereldwijde web.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik ben niet zo voor de kerstman. In welke vorm dan ook, de cadeautjes komen hier met sinterklaas, Ik vind de kerstman, die bolle geëmigreerde nepsint niet bij ons passen, mij te Amerikaans.
    Voor vandaag een fijne dinsdag toegewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.