Me Too Naughty Santa
Me Too Naughty Santa

Me Too Naughty Santa

#MeToo gebruiken is in dit kader wat overdreven, maar #MeToo is ook niet alleen van deze tijd. Als je in dat kader naar de onderstaande reclame uiting kijkt ben je verkeerd bezig. Het brengt in ieder geval wel gesprekken op gang. Discussies over wat wel en niet toelaatbaar is, ook op de wervloer. Wat tussen collega’s kan is wellicht not done bij leidinggevenden. Collega’s zitten op eenzelfde niveau terwijl je bij leidinggevenden een afhankelijkheid hebt, zoals beoordelingen, bonussen, promotie of ontslag. Zodra er een gezagsverhouding is, kan het verkeerd gaan. Ik hoop dat collega’s onderling hun grenzen wel kunnen en durven aangeven. Ook de gezachtsverhoudingen op sportclubs (trainer, pupillen) kan aanleidig geven tot ongewenst gedrag. #MeToo hoort bij deze tijd, mensen worden mondiger, verleggen hun grenzen en accepteren niet alles meer. Een positieve ontwikkeling vind ik. Daarom had ik dit plaatje hier niet willen zetten, gelukkig weet ik dat er niet veel kinderen naar zullen kijken, want wie is Sjoerd van bVision nou eigenlijk…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

 1. Kakel

  Ik heb te veel met #me too te maken gehad. Hoe meer mensen het bespaard kan blijven, hoe beter! Deze kerstman is een heel ander soort me too dan die met de hashtag.
  Warme groet

 2. logbankje

  De MeToo van het kind op de poster is een heel andere MeToo dan de huidige #MeToo.
  Maar dat geldt voor meer uitspraken, wat vroeger normaal was is nu vunzig. Hans

 3. In vele gevallen is het kwestie van gezond verstand gebruiken. Dat de boel in de media overtrokken wordt vind ik ook. Gelukkig zit ik in een mannenwereld qua werk en zal er niet gezoend worden dezer dagen. 🙂

 4. Goede morgen Sjoerd, tja ‘me too’ op den duur moet je mensen met de handen in je zak gaan begroeten, want anders raak je ze misschien per ongeluk aan en dat kan weer verkeerd worden begrepen. Tegen misbruik moet gelijk worden opgetreden, maar de boel wordt zo snel weer overtrokken vrees ik.
  Nu vind ik je plaatje goed gevonden 🙂
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.