Afbreken
Afbreken

Afbreken

Meteen na de kerst begint de grote uitverkoop van alle kerstspullen in de winkels. Wat zou goedkoper zijn, alles opslaan, verkopen tegen wat je er nog voor kan krijgen en de rest vernietigen of… Ik weet het niet. Maar als ik kijk wat er allemaal nog stond vorige week, moet dat voor een kleine ondernemer toch een grote investering zijn. je zal maar een aantal kersthuisjes hebben ingeslagen… Die van ons hebben dit jaar in de kast gebivakkeerd, ze zijn de doos niet uit geweest. Voor en achter voor de ramen hebben we versieringen aangebracht met verlichting en dat was het dan. Door de verlichting toch gezellig en niet zoveel rommel… Wanneer breekt u de kerstversiering af, hier wordt dat waarschijnlijk komend weekend, zodat we schoon het nieuwe jaar ingaan.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Hier wordt direct na 1 januari afgebroken, ik denk dinsdag of woensdag.De kerstkaarten blijven wel nog tot ongeveer half januari hangen. OT blijft raar dat ik bij anderen gewoon je naam kan aanklikken en dan op je site kom ,maar op mijn site lukt dat bij jou niet. 🙁

 2. Na de invasie van kinderen en kleinkinderen hebben we hier het een en ander schoongemaakt en tegelijkertijd wat kerstspullen weggeruimd. Het kerstboompje blijft nog even staan tot na de jaarwisseling.

 3. Hier geen kerstversiering. Ik heb wel een lalierboompje gekregen, met ballen. Die heeft leuk op tafel gestaan. Ja, ik snap ook al die kerstmeuk in de winkels niet zo, de meeste mensen pakken toch de spullen van vorig jaar, lijkt mij.

 4. ik las hier juist ook over op een andere blog
  ik heb geen kerstboom gezet, maar heb wel mooi versierd
  mijn ma zei vroeger dat de kerstboom pas weg mocht met driekoningen, daar houd ik me ook niet aan, maar als ik hier volgende week poets is alles verdwenen
  Een @->- voor jou.

 5. Goede morgen Sjoerd, ik haal de kerstboom vandaag weg, een gewoonte uit de tijd dat de kinderen nog thuis woonden (die zijn 29 dec. jarig) Maar de ster blijft nog tot Driekoningen hangen.
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.