Down
Down

Down

Saai vind ik het momenteel, geen weer om wat dan ook te doen, en dan zit je ook nog de hele dag binnen aan een bureau. Ik heb dringend behoefte aan wat vitamine zon. Vandaag hoorde ik op de radio dat er een actie bij onze zuiderburen wordt gestart on dertig dagen niet te klagen. De start in komende maandag (Blue Monday) en gaat door tot Valentijnsdag. De twee initiatiefneemsters hebben er zelfs een website voor gemaakt. Maar tot die tijd klagen we er gewoon nog even op rustig op los. Ik daag u ook uit om uw klachten hieronder in de bus te doen, kunnen we komende maandag met goede moed beginnen aan een klachtenvrije maand, want geeft toe er wordt wat af gezeurd op de diverse blogs (hier dus niet uitgezonderd).

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Is het wel een klacht wat ik heb? Ga er zo over vertellen denk ik, afgelopen maandag voor het eerst in anderhalve maand weer gezwommen met mijn cliËnten, nog steeds zieken, en wat denk je? Weer ziek hier….. ARGH 😉

  X

 2. Ik bepaal graag zelf waar en wanneer en wat ik klaag of niet. Ik klaag bij deze over de meelopers die niet gaan klagen maar dan dus eigenlijk ook niks te klagen hebben. Maar het eens positief bekijken is ook wel eens goed.

 3. Frank-103

  Treurig dat de eerste maandag een blue monday moet heten, net als bij black friday en kick out zwartepiet gaat het om zielige lieden die niet in staat zijn om een mooie Nederlandse term te verzinnen. Opdonderen met hun 30 dagen klagen geklets dus! En weg met black friday en kick out ZP.

  Hachelijk?

 4. Januari is een gruwelijk saaie maand en dan ben ik er nog in jarig ook (-:
  Maar dan word ik toch blij als ik weer denk aan de decembermaand: alles is nu weer normaal!
  Tja, dat pleurisweer (ekskjoes mie) maar als je daar je stemming in NL van laat afhangen, kan je beter emigreren.
  Vandaag nog precies 600 dagen te gaan, Sjoerd ♥

 5. Vandaag heb ik mijn beste beentje alweer voorgezet door hoe miniem dan ook toch wat kleur uit de tuin op mijn blog te presenteren. Ik blijf mijn best doen om het leven waar mogelijk enigszins zonnig te benaderen, maar af en toe moet de lucht in spreekwoordelijke zin toch weer eens even worden geklaard …

 6. Oh ik mag klagen? 🙂 Nou ik erger me groen en geel aan mensen in het verkeer, die niet weten hoe de regels zijn met voorrang en snelheid en dergelijke. En de horken die zich er in voortbewegen. Vreselijk. Zo, dat lucht weer even op.

 7. Goede morgen Sjoerd. Ik heb niet veel te klagen, maar het saaie vochtige weer, mag van mij voorbij zijn. Ik vind januari altijd een saaie maand, we moeten dan weer wennen aan het dagelijkse ritme, even geen feestdagen in het zicht, tja zo genoeg geklaagd lijkt me. Ik ga zo weer naar mijn kleine meid oppassen, altijd gezellig.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: