Muurschildering – Inti
Muurschildering – Inti

Muurschildering – Inti

Inti is de vaandeldrager van de nieuwe generatie Chileense kunstenaars. Hij laat een spoor van graffiti met een rijkdom aan Latijns-Amerikaanse cultuur, waarin hij zijn inspiratie aan ontleent, achter. Het iconische karakter ‘Kusillo’ is een sleutelfiguur geworden in vrijwel al zijn werken. Dit werk staat aan de Spoorsingel in Heerlen, tegenover de parkeergarage van het maankwartier. Toegevoegd door Ximaar de site van Murals door Inti

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Ik vind het leuk, de muurschilderingen maar het moet mij ook wel iets doen, ook al zijn de kleuren altijd goed natuurlijk. Hier ben ik niet zo’n fan van, maar het doet het ook goed als herkenningspunt nu als ik het zou zien onderweg 😉

    X

  2. Goede morgen Sjoerd. Mooie schildering, ik kende zijn naam en zijn werk niet, dus weer wat geleerd. In Goes zijn er ook prachtige schilderingen op de zijkant van flatgebouwen. Ik vind daar de duif het mooiste, maar ik weet niet wie die ontwerpt en schildert.
    Voor vandaag een fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.