Jeslynn, 22 maanden
Jeslynn, 22 maanden

Jeslynn, 22 maanden

De woensdag begon al goed, het sneeuwde. De meesten van jullie hebben dit op facebook al voorbij zien komen, die foto zal ik jullie besparen, maar leuk was dit zeker. Je begrijpt wel dat klagen hierover niet helpt en slecht is voor de gezondheid. Bekijk het eens van een positieve kant, er had nog veel meer kunnen vallen, maar dat deed het niet.
Jeslynn was wat hangerig en verkouden, maar dat weerhoud een kind niet om toch te spelen. Nou ja , desnoods was ik alleen gaan spelen met de duplo. Alleen eten heeft ze een broertje de dood aan, een stuk fruit gaat er nog wel in, maar brood heel moeizaam. Over twee maanden wordt ze alweer twee jaar en die tijd is echt omgevlogen, ons kleine meisje is een peuter geworden die langzaam weet wat te zeggen. “Is van mij” horen we hier vaak als opa duplo of ander speelgoed van haar wil gebruiken. Of zoals Di Mario gisteren al opmerkte. Ik wordt twee en zeg dus nee staat er hard aan te komen. Dat hoort erbij en we vinden het maar wat leuk als ze hier een dag rond loopt en de zaak onveilig maakt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Kakel

  Alle liefde die je erin stopt, krijg je terug. Ik bedoel niet dat je het daar voor doet, maar een kind kan je zo’n blij en tevreden gevoel geven. Elke periode van het kind-zijn vond ik leuk bij Roos. Ook het nee-zeggen. Juist het nee-zeggen. Ze deed mij helemaal na met handen in de zij. En dan niet lachen, hè (-:

 2. Geniet maar van haar, Sjoerd, ze zijn zo leuk op deze leeftijd. Het is een heerlijk meisje met een prachtig koppie haar. Leer haar dat ze trots mag zijn op die kleur, gewoon heel vaak tegen haar zeggen.

 3. Frank-103

  Wat een mooie foto Sjoerd en ook erg leuk dat ze zo regelmatig bij jullie logeert, dat schept een band en zal ze nooit vergeten! Het baby gedeelte is ervan af, het wordt heel leuk met haar naar de dierentuin en kinderboerderij te gaan, niks mooiers als hun gezicht als ze een echte giraf of olifant zien!

 4. Goede morgen Sjoerd, heerlijk toch, als ze dwars zijn zit er in ieder geval een willetje in. Maar ja dat is een periode dat je het best zelf de vragen negatief kan stellen. Zo van : “Jij wil zeker geen koekje?” en dan kijken hoe ze reageert.
  Mooie foto van je zonnekindje .
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.