Oppassen
Oppassen

Oppassen

Deze week is een Jeslynn weekje, zowel vandaag als in het weekend is het oppassen geblazen. Letterlijk en figuurlijk. Met ons Jesje in huis kom je ogen en oren te kort. In maart wordt ze alweer twee jaar, de tijd vliegt gewoon voorbij. Nog even en ze is op vrijersvoeten, niet dat ik dat voor ogen had toen ik aan dit logje begon. Ik had een foto genomen bij Appie uiteraard, maar dat schijnt van deze tijd te zijn, het verplaatsen van de inventaris door de klanten van dit gerenommeerde bedrijf dat geen Johma salades meer in de koeling heeft liggen wegens een financieel conflict met dat bedrijf. Maar ik dwaal af. Bij het zien van deze Ferrero bonbons zag ik een heel leven voor me, van klein kind naar oma die een doosje bonbons krijgt. En mocht u me missen vandaag, dan ben ik vanavond in slaap gevallen achter een grote stapel Duplo…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. logbankje

  Bij oppassen, dacht ik eerst aan heel wat anders, ja zo’n kleine kruimel van bijna twee kost de nodige energie.
  Maar sommige zetten de energie liever in een ander schap. Hans

 2. Ik ben twee en zeg nee.. blij dat die fase voorbij is. 😉 Duplo is nog wel leuk en te begrijpen 😉 Dat mensen dingen op de verkeerde plek terugzetten komt bij ons ook weleens voor, maar dat is meer omdat ze het dan vergeten mee te nemen. Dan komen ze bij de kassa.. he ik had dat toch nog.. en dan vind ik het later weer in een vak. Mensen zijn er niet altijd bij.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Ria

  Ik zag nog niet zo lang geleden een filmpje van die bonbons vol met wormpjes en dat scheen heel vaak voor te komen. Bijna onzichtbaar maar ze waren er wel. Ik zal ze nooit meer eten. Doe mij maar drop. 😉
  veel plezier vandaag!

 4. Goede morgen Sjoerd, ik ga zelf altijd op pad als het Lauradag is. En tja die duplo daar wordt veel mee gespeeld. Het zal vandaag ook wel weer kleuren, kleien en verven worden.
  Ik wens je een fijne Jeslynndag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.