43 jaar getrouwd
43 jaar getrouwd

43 jaar getrouwd

Deze week zijn we 43 jaar getrouwd, en dat moet je ieder jaar vieren. Gisteren zijn we dus met kinderen en aanhang uit wezen eten in Da Peco, een befaamd Italiaans restaurant in Heerlen. Befaamd niet alleen door het eten, maar het laatste is oude koeien uit de sloot halen. De meesten zijn dat toch al lang vergeten. We hebben er een gezellige avond doorgebracht. Alleen Jeslynn zag het op het einde niet meer zitten. Ze wilde met opa naar huis en niet met mama. Maar helaas pindakaas.
Het kind is een waar wonder, het vind zwarte olijven lekker. De eerste gooide ze eruit omdat ze de smaak van een druif verwachte, maar al snel sneuvelde alle zwarte “druiven” in het schaaltje. Alles bij de Italiaan ging er bij haar in als friet met mayo, vooral het ijsje na afloop. Nu moeten we weer een heel jaar wachten op het volgende etentje buitenshuis. Het moet wel bijzonder blijven…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Van harte gefeliciteerd!!! 43 jaar is een prestatie in deze tijden 😉

  En van Jesslyn, hahahaha geweldig! Ik weet nog dat ik mijn eerste olijf in een vliegtuig kreeg, toen maaltijden nog verstrekt werden a long time ago, en rode kool met een druif erop! Uhm, black olive, ik heb jaren en jaren niet meer geprobeerd, pas sinds de laatste 3 jaar? Zo ongeveer haal ik ze wel en eet ze zo nu en dan.

  X

 2. Gefeliciteerd Sjoerd, natuurlijk moet je ieder jaar vieren, als mijn man een maandje langer geleefd had, dan hadden wij die drieënveertig jaar net gehaald, nu dus net niet. Maar dat is alweer vier jaar geleden dit jaar.
  Ik hoop dat jullie net als mijn zus zeker de vijftig jaar gaan halen en misschien nog meer is te hopen.Laura was op die leeftijd dol op brie en camembert, die kon je niet veilig op tafel zetten. Nu moet je het niet meer geven want dan eet ze het niet op.
  Fijne maandag gewenst en geniet nog even in gedachten na.

 3. Als je kinderen laat wennen aan verschillende smaken doen ze je nog versteld staan ook. Hier eten ze ook veel verschillende dingen. Yaron inderdaad ook olijven. 43 jaar, gefeliciteerd hoor. Ik zou ook met opa mee willen als ik Jeslynn was, bij mama kun je elke dag slapen.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.