Staatsmijn Maurits
Staatsmijn Maurits

Staatsmijn Maurits

Het voordeel van het smoelenboek is dat er af en toe ook eens juweeltjes van foto’s langskomen. Ook uit de tijd dat digitale fotografie nog niet ontwikkeld was. Ik heb jaren op de Centrale Maurits gewerkt en dagelijks zag ik dit beeld voor ogen. De koelwaterpompen van de generatoren en compressoren die een etage hoger stonden. Toen had ik er nog geen besef van dat dit een verloren strijd was. Het is er allemaal niet meer, gesloopt en verschrot… No memories left.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ja dat kan soms even triest zijn, een deel van je verleden is weggevaagd. Ik heb dat met de scholen uit mijn kindertijd. Kleuterschool, lagere school, lyceum allemaal weg, afgebroken en er is niets meer van terug te vinden.
    Ik wens je een fijne woensdag toe, ik ga weer naar mijn kleine meisje toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.