Op hoogte

Op hoogte

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gisteren hadden we het over uitzicht, vandaag zijn we op een plaats waar je ook veel kan zien, op hoogte. Ik heb respect voor deze man die daar helemaal alleen aan het werk is. Ik vraag me af of dat wel mag, maar daar ga ik gelukkig niet over. Vroeger maakte me dat ook niet zoveel uit, maar tegenwoordig krijg je me daar echt niet meer in. Glazenwasser is een beroep voor jonge mensen… Alhoewel deze man volgens mij voegen aan het kitten was. Het gebouw is van de APG-groep, daar komt volgend jaar mijn pensioen vandaan.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Kakel

  Zo heel hoog is dit gebouw niet. Het lijkt me wel leuk om zo hoog je werk te kunnen doen, al weet je op een gegeven moment niet beter. En wat een mooie foto’s zou je kunnen maken. Leuk dat je dit op je blog zet!
  Warme groet

 2. Frank-103

  Echt hoog vind ik dit niet, op Sloterdijk staan meerdere kantoorgebouwen van rond 20 etages hoog (rond 60 meter hoog). Dan lijken die bakjes me veel enger!

 3. Goede morgen Sjoerd, ik geniet al drie jaar van mijn pensioen en ik zou die man zijn werk ook liever niet doen eerlijk gezegd. Maar ja als het je baan is, zul je vast geen hoogtevrees hebben.
  Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: