10 Comments

 1. Dat is duidelijk een actie voor onder de rivieren.
  hier alleen oranje van de mandarijnen en sinaasappelen. Hans

  Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Mijn dochter gaat er voor het eerst dit jaar ook een dag naartoe. Nu is zij altijd bang dat ze meer mist dan ze meemaakt (Martin Bril) dus vond ze dat het “er eens van moest komen.” En ze lust geeneens bier (-:
  Bij onze AH heb ik het niet gezien, maar ik ben dan ook een Noorderling.
  Fijn weekend!

  Kakel
 3. Goede morgen Sjoerd, ik denk dat om echt carnaval te gaan vieren, dat je er in opgegroeid moet zijn. Wij gingen altijd wel naar de optocht kijken (ja er zijn een paar plaatsen in Zeeland waar carnaval wordt gevierd) maar bij ons werd geen carnaval gevierd.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.