Shit…

Shit happens zeggen ze wel eens, nou dat is dus bij ons het geval. Net een nieuwe keuken en dan een lekkage in het plafond. Meteen alle waterleidingen afgezet en de aannemer gebeld. Die komt dan enkele weken later kijken en stuurt een paar mannetjes om te onderzoeken waar het vandaan komt, blijkt het en lekkage te zijn in de afvoer van het toilet, dachten we, en was ook zo, maar ook twee gaten in de afvoerleiding van de douche. Daarin zaten gaten ontstaan door het plaatsen van het toilet, er was gewoon door de leidingen heen geboord. Alleen kunnen we degene die dit veroorzaakt heeft niet meer aansprakelijk stellen. Daar waren rubber stoppen in gedaan… Maar goed, de hoofdoorzaak was een scheur in de afvoer van het toilet in de betonnen vloer… Zo ziet het er nu uit, morgen gaan ze verder… weg badkamer met hangend toilet. Uithuilen en opnieuw beginnen. De schade aan de keuken hebben we gelukkig kunnen beperken. Dat wordt met een schilderbeurt wel verholpen. Vrolijk word ik er echter niet van. Geen WC boven, geen douche, geen wastafel, brom, brom, brom…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Bij het vervangen van de vaatwasser deze week, kwam ook een lekkage tevoorschijn. Je wordt er niet vrolijk van, en zeker ook niet van de rekening die we nog te verwachten hebben.

 2. Dit is regelrechte kommer en kwel. Zo zonde van de tijd en moeite die in het opknappen hebt gestopt. Ik hoop dat alles snel verholpen is voor jullie.
  Lieve groet

 3. Erg vervelend en schrikbarend dat ze je zo lang laten wachten, dat moet toch meteen verholpen worden! De geneugten des levens moeten zo snel en zo goed mogelijk weer opgepikt worden.

 4. Och nee, heb dit ook eens meegemaakt, nou dat is een grote teleurstelling op al het werk.
  Nee daar zit je niet op te wachten, sterkte met het herstel. Hans

  Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. Dat is inderdaad balen. Het zal je maar overkomen. Hopelijk is de schade beperkt en kan alles vlug terug geinstalleerd worden.

 6. Oh, dit is irritant, heel irritant zelfs. Sterkte met al die rommel, hoop dat het gauw verholpen is.

 7. Gelukkig zijn het ongemakken van tijdelijke aard, maar balen is het absoluut. Sterkte ermee, en dat de problemen maar snel, goed en netjes worden opgelost!

 8. Dat het er maar beter, mooier en lekvrij uit te voorschijn komt.

  Vriendelijke groet,

 9. Och heden wat verschrikkelijk, ik leef met je mee hoor. Gelukkig komt ook dit weer goed.

 10. Dat is echt balen. Hoop dat het snel weer in orde zal komen.

 11. Ik vind ‘brom brom’ nog heel zacht en vriendelijk gezegd. Wat een ellende

 12. Goede morgen Sjoerd. Wat een narigheid allemaal, hopelijk is het snel opgelost en dan ben je het ook weer snel vergeten.
  Ik wens je toch een fijne vrijdag toe.

 13. Whow, dat is echt balen…!
  Hopelijk komt het allemaal weer goed en kun je weer lekker douchen.
  Sterkte met alle narigheid.

 14. Zo dat is echt balen inderdaad. Hopelijk wordt het snel en goed verholpen. Ziet er nooit leuk uit, maar helemaal niet als je net alles klaar hebt.

  Love As Always
  Di Mario

Geef een reactie