Shit…

Shit…

Shit happens zeggen ze wel eens, nou dat is dus bij ons het geval. Net een nieuwe keuken en dan een lekkage in het plafond. Meteen alle waterleidingen afgezet en de aannemer gebeld. Die komt dan enkele weken later kijken en stuurt een paar mannetjes om te onderzoeken waar het vandaan komt, blijkt het en lekkage te zijn in de afvoer van het toilet, dachten we, en was ook zo, maar ook twee gaten in de afvoerleiding van de douche. Daarin zaten gaten ontstaan door het plaatsen van het toilet, er was gewoon door de leidingen heen geboord. Alleen kunnen we degene die dit veroorzaakt heeft niet meer aansprakelijk stellen. Daar waren rubber stoppen in gedaan… Maar goed, de hoofdoorzaak was een scheur in de afvoer van het toilet in de betonnen vloer… Zo ziet het er nu uit, morgen gaan ze verder… weg badkamer met hangend toilet. Uithuilen en opnieuw beginnen. De schade aan de keuken hebben we gelukkig kunnen beperken. Dat wordt met een schilderbeurt wel verholpen. Vrolijk word ik er echter niet van. Geen WC boven, geen douche, geen wastafel, brom, brom, brom…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Kakel

  Dit is regelrechte kommer en kwel. Zo zonde van de tijd en moeite die in het opknappen hebt gestopt. Ik hoop dat alles snel verholpen is voor jullie.
  Lieve groet

 2. logbankje

  Och nee, heb dit ook eens meegemaakt, nou dat is een grote teleurstelling op al het werk.
  Nee daar zit je niet op te wachten, sterkte met het herstel. Hans

  Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: