Opruimen
Opruimen

Opruimen

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Het weekend stond in het teken van opruimen en pizza maken. Pizza maak ik meestal helemaal zelf. Van deeg tot topping en dan in de oven. Je begint uiteraard met Italiaans Pizzadeeg 00, water erbij, gist erbij suiker en zout erbij. Lekker kneden tot een grote bol laten rijzen en uitrollen op de plaat. Tomatensaus erop, kaas erop en dan beleggen met van alles wat ik kan vinden. chorizo, ham, mozarella, ansjovis, champignons, ui, tomaat, paprika en uiteraard de Italiaanse kruiden niet vergeten.
Jeslynn doet naast spelen uiteraard ook opruimen. Hier is ze de box met duplo aan het vullen. Er zit echter een addertje onder het gras. Zodra de box vol is, zal en moet die ook weer leeg gegooid worden. En dan begint het spelletje opnieuw. Opa bouwen is ook leuk, ik bouw wat van de duplo en Jes sloopt het meteen weer als het klaar is. Maar goed, een heer van stand…

click to see the pictures big

bVision & Photography

16 Comments

 1. Kakel

  Een heer van stand (-: Waarmee ik niet bedoel dat jij dat níet bent, hoor. Ik zie alleen voor me hoe het er aan toegaat: Jeslynn kijkt je liefjes aan en je smelt. Wie niet, wie niet?
  Je pizza’s zien eruit om te smullen!

 2. logbankje

  Zo blijf je beide lekker bezig, Duplo heel wat uurtjes zoet mee geweest met de kinderen.
  En de pizza’s die zullen wel gesmaakt hebben. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.