Brood

Brood

Vorige week hebben we een broodbakmachine aangeschaft, een Panasonic. En dan moet er natuurlijk meteen een brood worden gebakken. Onze oude machine was al lang ter zielen en de nieuwe machine is denk ik een generatie verder. We hebben jaren lang zelf geen brood meer gebakken dus we waren verbaast dat het zo mooi uitkwam. En jammie wat smaakte dat lekker. Uiteraard gaan we de komende tijd even experimenteren tot we precies weten hoe de machine reageert. Naast gewoon brood kunnen we er ook zuurdesembrood in bakken en glutenvrij brood. Je weet nooit waar dat goed voor is. Het eerste brood was in ieder geval een succes overigens had ik ook het pizzadeeg met deze machine gekneed…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Wij zijn inmiddels ook aan onze tweede broodbakmachine toe. Ik vind ze geweldig! Zelfs pizzadeeg kneedt dat ding voor me. Hoef ik het alleen nog maar uit te rollen. Dat kneden wordt te zwaar voor m’n handen. En dan de lucht van versgebakken brood…hmmm

  2. Daarmee mist de plaatselijke bakker weer een goede klant, kan dan de huur niet meer betalen en moet zijn nering sluiten. Heel hachelijk! Ik ga braaf iedere zaterdag naar de plaatselijke broodbakker om dat te voorkomen.
    NB de plaatselijke slager vind ik niet zo aardig, en de groenteboer ook niet, daarvoor ga ik gewoon naar de buurtsuper. Tot Panasonic daar mooie hulpmiddelen voor in de verkoop doet.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: