Back in time – 2008
Back in time – 2008

Back in time – 2008

Het hebben van een fotoarchief is niet altijd makkelijk. Soms weet ik dat ik ergens een foto heb gemaakt, maar heb geen idee wanneer en waar. En dan wordt het zoeken en kom ik weer foto’s tegen waarvan ik het bestaan reeds vergeten was. Zoals onderstaande foto van Macey, in de tijd dat ze hier nog regeerde in het huis. Onze enige echte kroegtijger die inmiddels ook alweer een jaar of zeven dood is. Deze foto is gemaakt toen we verschillende tinten parket tegen de muren in de kamer aan gespijkerd hebben. Het beest was altijd ergens te vinden waar iemand bezig was. En uiteraard alleen als opzichter en eerste klas in de weg loopster. We hebben er nu ook zo een, Kaatje. Zo nieuwsgierig dat ik haar nog eens met een hamer op een poot sla…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Frank103

  Ik bewaar ook de foto’s op datum, heel vervelend als ik dan iets niet terug kan vinden! Ook heb ik alle verkleinde en bewerkte foto’s voor mijn blog weggegooid. Dat was ook niet handig! Leuk de foto van het kattebeest, bij mijn ouders staat van elke kat nog een mooie foto in de kast.

 2. Kakel

  Dat probleem heb ik nou met m’n verhalen. Ik weet ongeveer wat ik geschreven heb, maar in welk schrift vind ik het terug? Zelfs met een index achterin is het nog een heel karwei.
  Jij hebt je leuk af laten leiden tijdens je zoektocht. Wat een ontzettend leuke foto!

 3. Zo’n in de weg lopende poes is wel herkenbaar, maar dat geldt ook voor de zoektochten door het fotoarchief. Een jaar of 12 geleden heb ik een tijdlang mijn foto’s keurig getagged, zodat ze in de toekomst snel en makkelijk vindbaar zouden zijn. Lang heeft dat niet geduurd, omdat ik het na verloop van tijd toch wel vrij veel werk vond, besloot ik om ermee te stoppen … Van dat stomme besluit heb ik tot op de dag van vandaag regelmatig spijt. ;-(

 4. Goede morgen Sjoerd, Macey heeft zich goed gecamoufleerd opgesteld zie ik wel, maar ja schildpadjes zoals zij zijn vaak heel aparte karaktertjes .
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: