De stemming zit erin
De stemming zit erin

De stemming zit erin

De buit is binnen. Voor de komende jaren zitten weer enkele mensen gebeiteld in hun pluche stoel, en voor de anderen is het wachten op een nieuwe kans. Ik heb nog altijd het idee dat de gemeente zou moeten functioneren als een bedrijf met een duidelijke maatschappelijke functie in plaats van zichzelf verrijkende bestuurders zonder enige kennis van wat er echt noodzakelijk is om een bedrijf te leiden. Maar goed, dat is mijn mening.
We hadden vanaf dinsdag Jeslynn te logeren en hebben haar gisteren tijdens het winkelen losgelaten bij Appie. Dat hebben we geweten. Volledig losgeslagen de gangen op en neer… Opa moe, oma moe, Jeslynn moe. Gelukkig haalde ze niets uit de rekken, nou ja alleen het onderstaande, maar dag de pret niet drukken. Het personeel vond het prima zo, een beetje afwisseling op de woensdagmorgen. Morgen wordt onze kleindochter alweer twee jaar oud. Time flies when having fun…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Kakel

  De tijd vlíegt. Je rennen om haar bij te houden.
  Gefeliciteerd met je prachtige kleindochter. Wat een prachtig meisje!
  Weet je wat ik dom vind? Dat mensen die zich verkiesbaar stellen niet in die gemeente wonen.

 2. hanscke

  Helemaal verguld met haar gevonden voorwerp. Ik hoop toch wel dat ze dit als voorcadeautje op haar verjaardag van haar lieve gulle opa en oma heeft gekregen.

 3. Ten eerste wat een heel lieve, mooie foto van Jeslynn.
  Morgen feest, twee jaar het is een mooie meid geworden en ze zorgt voor afwisseling en blije mensen.
  Ze gaan maar lekker in het pluche zitten, tijd zal het leren. Hans

 4. wat gaat het snel , morgen alweer 2 jaar.
  Ik probeer morgen nog eens bij je langs te komen met verjaardag wensjes (ben bewust een beetje minder op internet …. ) maar moest het niet zo zijn nu alvast een dikke proficiat.
  Je hebt een schat van een kleindochter

 5. Als ze alleen daarmee aan kwam zetten, dan valt het allemaal reuze mee. Pas als ze aan het eind van de rit door de super met lege handjes naast je staat, moet je je zorgen maken … 😉
  Alvast gefeliciteerd met de tweede verjaardag.

 6. Goede morgen Sjoerd, morgen al weer twee jaar, wat gaat het toch snel allemaal. En heeft opa Bumba voor haar gekocht? Laura heeft er ook zo eentje tussen de andere speeltjes liggen trouwens.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: