Orchideeënshow

Orchideeënshow

We waren gisteren even met Jeslynn naar een Orchideeënshow bij tuincentrum Schmitz in Herkenbosch (bij Roermond). De show werd opgezet in samenwerking met orchideeënvereniging Midden Limburg. Ik geeft toe, niet echt iets voor een kind van twee, maar we hadden dit al gepland en kwamen er pas laat achter dat Jeslynn gisteren ook bij ons zou zijn. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen, dat is op de bijgaande collage wel te zien. Uiteraard konden we het niet laten en hebben we onze collectie weer aangevuld met enkele planten, Een Cambria, een Miltonia en een Dendrobium nobile. Niet de makkelijkste planten, dan hadden we de standaard vlinderorchidee mee moeten nemen. Het blijft een hobby uiteraard…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd wat een vrolijke foto’s van je zonnige kleinkind. en wat die paashaas betreft, mijn zoon vond vroeger die verklede mensen ook maar niets. Zeker niet wanneer ze naar hem toe kwamen. Van een eindje ging het nog wel, maar ze moesten niet in zijn buurt komen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: