De kabouters
De kabouters

De kabouters

Ik heb wat medewerkers op de kop weten te tikken die me helpen met de badkamer. Dat is ook wel nodig want gisteren was geen goede dag voor mij. Misselijk een stekende koppijn die niet over wilde gaan en pas tegen de avond trok het een beetje weg. Ik hoop dat ze er de vaart een beetje inhouden, maar tot nu toe gaat het lekker. Morgen wat reparatie stucwerk voor de wanden en daarna kan de tegelzetter aan de slag. Dat zal wel vrijdag of maandag worden, maar dat mag de pret niet drukken. Er wordt in ieder geval gewerkt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

  1. hanscke

    Goed besluit. bij ons is de vide/overloop weer piekfijn in orde. Geen kabouters, wel vakmensen, maar ik ben blij met hun deskundige aanpak. Gaat wat kosten, maar dat mag dan ook wel. Vakmanschap moet gewoon betaald worden.

  2. Goede morgen Sjoerd. Ik weet niet of deze kabouters je goed kunnen helpen, ik vrees dat op belangrijke momenten steeds hun muts over de oogjes zakt. Maar ach misschien zijn ze wel gezellig gezelschap 😉
    Een fijne donderdag gewenst ik hoop dat je hoofdpijn nu over is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.