mitraillette,
het beste uit twee werelden
click to see the pictures big
bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek
We aten dit voor het eerst bij een stalletje in Parijs, waar dit een bagguette Americain genoemd wordt, maar het komt oorspronkelijk uit België, wil je meer zeswoordverhalen lezen kun je dit doen bij Marion van Doldriest
Nooit gezien, nooit geproefd maar het ziet er lekker uit, ik zou het wel lusten.
Dat zal wel lekker zijn.
Misschien ga ik even langs bij de frituur.
Ik krijg spontaan trek
Lijkt mij best lekker zo voor een keertje.
Beide ingrediënten komen van het land.
Is een smakelijk broodje. Hans
Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”
Ik ken alleen een “kapsalon”, een broodje met pitta en frieten. Echt niet te eten vind ik persoonlijk, frieten op brood …
Dat ziet er best lekker uit!
Goede morgen Sjoerd, brr zo in de ochtend kan ik dat beter niet zien, ik moet mezelf al dwingen om een cracker met kaas weg te werken. En de combinatie van brood met friet ligt mij ook niet echt lekker. Maar ik hoop dat het gesmaakt heeft. Ik wens je een fijne vrijdag toe.
In Israel eet je je broodje shoarma of falafel ook met chips (dikke frites). En natuurlijk met een dikke laag goemoes.
Love As Always
di Mario
Dat is een flinke boterham…. 🙂
Maar voor nu nog te vroeg…!
Zo leer ik nog eens wat…
mmm, ik ken dit zeker al meer dan 20 jaar en wij noemen dit een stoomboot
Een @->- voor jou.