Het is altijd lente…

Het is altijd lente…

Vandaag vieren we de lente, het is wellicht nog niet echt korte rokjes weer, maar dat mag de pret niet drukken. De warme onderkleding kan in ieder geval weer de kast in, dat wordt een hemdje met korte mouwen vandaag. Ook de natuur komt lekker op gang de sleedoorns bloeien al, de tulpenboom staat ook op springen en voor de rest botten de bomen ook uit. De foto van de tulpenboom is gisteren genomen in de tuin bij het APG in Heerlen terwijl ik op mijn vrouw stond te wachten. Een beauty toch. En wat de dag ons brengt, we zien het wel…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. In ons tuintje is de temperatuur intussen opgelopen tot bijna 17 graden, en ik zie dat in Limburg de eerste twintigers al op de kaart zijn verschenen. Ik zal zo eens wat vitamientjes sprokkelen in de tuin.
    Maak er een mooi weekend van!

  2. Goede morgen Sjoerd, het ziet er naar uit dat het een heerlijke zaterdag gaat worden. Hier in de tuin loopt ook van alles uit en komt er bloei in de rest van mijn oude wilde kers.
    Laten we van deze mooie dag gaan genieten ik wens je een mooi weekend toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: