Oldtimers verloren gegaan bij brand in Kerkrade
Oldtimers verloren gegaan bij brand in Kerkrade

Oldtimers verloren gegaan bij brand in Kerkrade

click to see the pictures big

bVision & Photography

Vlak voor de Pasen brandde een loods van de firma Hillhorst in Kerkrade uit, waar toevallig een aan aantal oldtimers stonden geparkeerd. Die waren daar de avond van te voren na een bedrijfspresentatie gestald om te voorkomen dat er wat aan zou komen in de nachtelijke uren. Onder deze oldtimers was o.a. een Stutz Blackhawk, daarvan zijn er destijds maar 27 van gebouwd. De eigenaar van deze Tegelhandel is, of moet ik nu zeggen was een liefhebber van oldtimers en had er een aantal in zijn bezit. Afgelopen weekend was ik in de buurt en heb de ravage in mij opgenomen. Eeuwig zonde dat deze auto’s nu slooprijp zijn. Voor degene die niet weten wat een Stutz is (Elvis Presley had er een van in zijn bezit) is er een filmpje op internet te zien over de Stutz die hier verloren is gegaan (filmpje).

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Frank-103

  Ontzettend jammer dat die leuke oldtimers beschadigd zijn, zo is ook het spoorwegmuseum in Neurenberg afgebrand waarbij veel mooie treinen zijn vernietigd.

 2. Na een brand is het onmogelijk deze oldtimers te restaureren.
  Doe je zo je best om ze een veilig onderkomen te geven gebeurd dit.
  Dit zal veel verdriet geven bij de eigenaren. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl Hans

 3. Goede morgen Sjoerd, wat triest voor de eigenaren van deze auto’s, ze hebben er veel tijd en liefde in gestoken om de wagens zo mooi en authentiek mogelijk te houden. Maar als je dan die uitgebrande resten ziet, zullen de tranen wel in de ogen springen. Gelukkig zijn er geen mensen omgekomen bij die brand, dat zou veel erger zijn.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.