bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Gisteren heeft de politie weer eens een inval gedaan in een van de panden aan onze straat. Hier spelen zich af en toe, en ook wel vaker Amsterdamse taferelen af. Het betreft meestal al wat oudere panden die gebruikt worden door pandjesbazen. Je weet nooit wie of wat je erin zet, en af en toe loopt het fout en volgt er een uitzetting. Daarnaast gedijt de wiet ook goed in de straat. Ook dat leidt tot invallen. En als dan aan de overkant een Growshop zit, heeft dat ook aantrekkingskracht op de politie. Overigens hebben we ook een politiebureau in de straat en de brandweer zit dichtbij. De foto is niet echt duidelijk, maar die agenten hebben ook wat anonimiteit nodig. Op de tweede foto die na de inval gemaakt is, zijn alle hulpdiensten opgetrommeld Enexis voor de stroom, recherche, de graafmachine om de stroomkabels vrij te graven…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het was dus weer eens raak bij jou in de straat, gelukkig is alles ontruimd, want voor je het weet is er brand ontstaan en die kan ook naar andere huizen over slaan.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.