Inval op de kouvenderstraat in Hoensbroek
Inval op de kouvenderstraat in Hoensbroek

Inval op de kouvenderstraat in Hoensbroek

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Gisteren heeft de politie weer eens een inval gedaan in een van de panden aan onze straat. Hier spelen zich af en toe, en ook wel vaker Amsterdamse taferelen af. Het betreft meestal al wat oudere panden die gebruikt worden door pandjesbazen. Je weet nooit wie of wat je erin zet, en af en toe loopt het fout en volgt er een uitzetting. Daarnaast gedijt de wiet ook goed in de straat. Ook dat leidt tot invallen. En als dan aan de overkant een Growshop zit, heeft dat ook aantrekkingskracht op de politie. Overigens hebben we ook een politiebureau in de straat en de brandweer zit dichtbij. De foto is niet echt duidelijk, maar die agenten hebben ook wat anonimiteit nodig. Op de tweede foto die na de inval gemaakt is, zijn alle hulpdiensten opgetrommeld Enexis voor de stroom, recherche, de graafmachine om de stroomkabels vrij te graven…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het was dus weer eens raak bij jou in de straat, gelukkig is alles ontruimd, want voor je het weet is er brand ontstaan en die kan ook naar andere huizen over slaan.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

  2. Volgens mij is het tegenwoordig bijna makkelijker straten aan te wijzen waar een wietplantage zit dan geen. In de meest rare panden komen plantages voor tegenwoordig en we kijken er al niet eens meer van op. 🙁

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.