De HaKoeNa fiets
De HaKoeNa fiets

De HaKoeNa fiets

Eerst de mededeling dat de fiets welke al maanden in de buurt het Roda Stadion stond weg is… Maar dat had ik al voorspeld. Nu staat op een van de parkeerterreinen bij het Roda Stadion een andere fiets, ook met een andere doelstelling. De fiets maakt reclame voor HaKoeNa, een bedrijf dat rundvlees van de Franse Limousin koeien verkoopt. Het levert dit vlees als diepvriespakketten aan huis. De Limousin koeien liepen als eerste rond op de Gillishof, de boerderij van Jan Senden in Bocholtz, zo begin 70 jaren van de vorige eeuw. Een sterk ras wat vrijelijk door het Bocholtse landschap mocht lopen. Kwaliteitsvlees dus. Nu is een nieuwe generatie die onder de naam HaKoena ook weer Limousin en Blonde d’Aquitaine runderen vrijelijk laat lopen over de landerijen van deze oude boerderij en dit vlees levert aan horeca en particulier. Waar een fiets al niet toe kan leiden…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, fijn dat die koeien een aardig leven hadden, maar wel een voortijdige dood natuurlijk. Eén van de redenen waarom ik vegetarisch ben is ook dat veel dieren nauwelijks in de buitenlucht komen. Die reclamefiets valt in ieder geval wel op.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.