Italy by Appie

Italy by Appie

Het was me het weekendje wel, de badkamerkabouters waren in de weer, wij waren in de weer Jeslynn was het hele weekend hier. Dus ik ben blij dat ik vandaag weer mag gaan werken. Wat dat allemaal te maken heeft met Italy by Appie weet ik ook nog niet, Maar echt veel tijd om wat uit te zoeken had ik nou ook weer niet. Deze week komt de badkamer in ieder geval af. De tegels zitten er allemaal in, de toiletpot hangt ook al, nu de laatste loodjes nog. Zoals douchewanden plaatsen en wastafel ophangen. Gaat lekker zo…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: