Een presentje
Een presentje

Een presentje

Misgegokt en toch gewonnen.

May you LIVE all the days of your life.
Jonathan Swift

Van Bertie van het blog bertiebo kreeg ik de bijgaande kaart, die ze kocht in Enkhuizen, de bakermat van de Almanak. Niet omdat ik het “spreekwoord raden” had gewonnen, maar omdat ik een spreekwoord had ingestuurd wat ze nog niet kon. Ik kreeg er meteen haar favoriete motto bij. Dankjewel Bertie.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, wat een leuke kaart, ik hoop alleen dat je niet met een stuk in je kraag op het werk komt, daar zouden ze vast niet blij mee zijn 🙂
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.