Today
Today

Today

Gemengde gevoelens heb ik op mijn verjaardag vandaag. In eerdere tijden was ik nu al enige tijd thuis geweest en was dit de definitieve overstap geworden naar pensioen. Maar helaas bedacht de regering dat dat voor mij niet meer was weggelegd. Ik mag er dus nog wat aan toe voegen, zoals iedereen die nog werkt. Volgend jaar kan ik dan alsnog met pensioen, alleen nog niet op mijn verjaardag, ik moet nog een paar maanden langer. Aan de andere kant zijn er uiteraard ook voordelen, hoewel er dat steeds minder worden. Gelukkig ben ik vrij vandaag, maar ik vrees dat de collega’s er morgen voor zorgen dat ik deze dag toch niet vergeet…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

 1. Wat te laat maar alsnog van harte Sjoerd. Ach, en wat dat werken betreft, er zijn ook mensen die vroegtijdig moeten afhaken wegens ziekte of gebrek. Maak van iedere werkende dag iets moois en dan is het zo voorbij.

 2. Kakel

  Van harte *smak* met je verjaardag *smak.*
  Wat een mooie Mondriaanse afbeelding van je leeftijd. Je hebt helaas nog even te gaan voor je met pensioen kan. Ligt niet aan mij, hoor. Ik gun het je van ♥e.
  Lieve groet

 3. Fan herte lokwinske, Sjoerd!
  Het is niet eerlijk met die pensioenverhoging natuurlijk, maar jij heb in elk geval nog werk dat zich nog wel een jaartje of anderhalf laat doen zo lang je wat gezond blijft.
  Een gezellige dag verder en morgen behalve werkze ook veel plezier. 🙂

 4. Goede morgen Sjoerd. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een heerlijk feestje van samen met al je geliefden om je heen.
  Tja ik heb nog geluk gehad dat ik nog met 65 pensioen kreeg, al was er toen ook al een uitbreiding van een paar maanden.Doordat ik nooit in de atv ben geweest, kon ik toch met pensioen. Het probleem wordt dat je straks met 70 met pensioen mag maar dat ze dan mocht je ziek worden daar niet veel meer aan willen doen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.