Short break

Short break

Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik op woensdag altijd vrij heb Met een brugdag op vrijdag maakt het dat ik pas maandag weer hoef te beginnen. Ofwel een super lang weekend. Ik was er ook langzaam wel aan toe. Ik heb nog wat klussen voor de boeg waar ik mijn energie even in kwijt kan. Dat is beter dan de hele dag achter een beeldscherm zitten. Het transportmiddel van Jeslynn heb ik er maar even bij gezet. Kan ze er vandaag mee spelen. Want dat gaat wel door uiteraard. Een beetje saai vandaag, maar ik heb de short break om energie op te doen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. Morgen een dagje vrij, maar nog een hoop te doen … dus … op mijn lauweren rusten zal het niet zijn.

    Weekendje gaan we voor een wedstrijd weg …. we maken er een uitstapje van, hopelijk werkt het weer mee…..

    Fijn weekend.

  2. Goede morgen Sjoerd, lekker toch zo even niet aan het werk moeten voor de baas, maar alleen voor jezelf bezig mogen zijn.
    Zelf ga ik weer richting Laura hopelijk wordt het niet te warm, ik kan er niet zo goed tegen en met zo’n actieve peuter, moet je toch veel bezig zijn.
    Ik wens je een fijne woensdag toe en veel plezier met je korte ‘vakantie’

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: