Braderie 2018
Braderie 2018

Braderie 2018

Vandaag is hier de jaarlijkse braderie. De braderie bestaat uit twee gedeelten, de Akerstraat en de Kouvenderstraat, eindigend bij de Markt. En wij wonen er precies tussenin. Vandaag is ook Jeslynn hier en ik voorzie al dat van haar middagdutje niet veel terecht komt. Wellicht is het beter als we er vandaag even tussenuit gaan. Eens even kijken wat de mogelijkheden zijn. Als ik al kijk wat er hier aan beveiligingsmaatregelen worden getroffen, heb ik geen zin meer om er zelf overheen te lopen. De ervaring is dat je rondloopt met de massa en geen kant uit kunt… Honderduizend man langs dezelfde kraampjes, nee, ik vertrek…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Pfffffff, lekker druk en geen kant uit kunnen, dan ben ik ook weg, overigens vroeger ook al in Amsterdam, met grote evenementen ging mijn moeder ook altijd de stad uit juist, op naar opa en oma, veel leuker, hahaha

  X

 2. Om het vast te leggen voor mijn site en Sleutelstad of mijn vaste krantenpagina loop ik er overheen, maar ik weet leukere hobby’s 🙂 Hetzelfde heb ik met rommelmarkten, dat vind ik eigenlijk ook alleen maar rommel 🙂

 3. 1000000 dat zou toch wel heel veel zijn …. vluchten maar zou ik zeggen.
  Hier schijnt de zon en als dat bij jullie ook zo is zal er zeker wel veel volk op af komen
  succes met wat je ook gaan doen

 4. Goede morgen Sjoerd. Hier ook weer ‘feest’ elk jaar met Hemelvaartsdag beginnen de drie V’polderse dagen zelf ga ik er niet speciaal voor naar het dorp, hier aan de rand blijft het gelukkig rustig.
  Ik wens je een fijne dag toe, het weer is gelukkig koeler, want daar kan ik beter tegen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.