URL-preview
URL-preview

URL-preview

Soms wil je wel eens iets aanhalen in je blog zonder nou het hele stuk te willen sleuren en pleuren de gebruik je gewoon URL-preview. Door de fijne temperaturen gisteren vie het mee met het geschreeuw buiten en was het fijner om wat in de tuin te werken. We waren laats bij tuincentrum Daniels in Herkenbosch geweest en in plaats van nu een heel stuk tekst te plaatsen kunt u er ook zelf even gaan kijken. Eigenlijk was het alleen maar een testje of ik het ook wel aan de gang kreeg.
[urlpreviewbox url=”http://www.tuincentrumdaniels.nl/”/]
En als u uitgekeken bent, of niet gaat kijken, vertel ik u dat ze daar ook een aantal van de onderstaande stokstaartjes hebben. Hele drukke beestjes die een grote schare vooral jonge bezoekers trekken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. FB maakt ook gebruik van URL-preview is best wel handig. Hans

    Ot.een en Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Goede morgen Sjoerd. Zou het mode zijn om stokstaartjes in een tuincentrum neer te poten? Ook in Middelburg bij Groenrijk zag ik een hoekje waar een paar stokstaartjes verblijf hielden. Tja voor de kinderen zijn dieren altijd leuk, maar of het voor de dieren zelf nu zo fijn is betwijfel ik dan wel. Ik wens je een fijne vrijdag toe, ik ga straks de boodschappen maar halen die moeten ook in huis komen natuurlijk.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.