Voor deze keer
Voor deze keer

Voor deze keer

Nou ja zeg, ik begin die jonge stelletjes wel leuk te vinden, voor deze keer dus in de herhaling. Anders lijkt het straks op een babyopvang hier op de site van bVision. Jeslynn komt ook al vaak voorbij. De foto’s zijn overigens gemaakt bij de visvijver in Welten. En daar is vaak wat moois te vinden, buiten vissende mensen dan. Het soort beestjes hier is volgens Linnaeus de Fulica atra. Ofwel de meerkoet. Hier dus in zijn natuurlijke habitat, het water.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Hoe lelijk kunnen jongen zijn niet? hahahaha, maar te lief om te zien, hier hadden de meerkoeten 5 jongen, maar nu allemaal weg helaas… ze zitten weer op het nest, tweede leg is onderweg, ik wens dat hier wel wat van over zal blijven.

    X

  2. Ik vind de Meerkoet wel een grappige watervogel, soms net een dobbertje en dan weer fel naar veel grotere watervogels.
    Rode punkertjes zijn de jongen. Hans

    Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.