Zes Woordverhaal: Vormen

Zes Woordverhaal: Vormen

een mooie vorm voor een powernap

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Wil je meer zeswoordverhalen lezen kun je dit doen bij Marion van Doldriest

De powernapstoel:
Volgens de makers stimuleert en verbindt de powernapstoel de zintuigen. De unieke combinatie van kleur, vorm en licht in combinatie met geluid, trilling en warmte, leidt tot een ultra diepe ontspanning. De futuristisch aandoende AlphaSphere is een ontwerp van de Weense kunstenaar en onderzoeker Sha. Op ons ons bedrijf zijn enkele van deze stoelen aanwezig. Ze zijn vooral bedoeld om tijdens fysiek zware continudiensten op deze wijze even tot rust te komen. De powernap is uiteraard komen overwaaien uit Amerika waar ze met veel succes gebruikt worden.

11 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: