De jeugd van tegenwoordig

De jeugd van tegenwoordig

Vraag me niet wat voor beesten, vogels, ganzen dit zijn. Ik ben geneigd naar Canadese ganzen, of brand ganzen of een combinatie daarvan. Maar het gaat om het gezinnetje. Als het zo doorgaat hier wordt het toch ook geboortebeperking in de toekomst. Er komen er gewoon teveel van en ze hebben geen natuurlijke vijanden. Buiten de mens die blijft voederen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Ziet er gezellig uit, zo’n gezinnetje. Middelste reed laatst op een – normaal enorm drukke maar op dat tijdstip gelukkig erg rustige – weg waar hij stopte om een complete familie ganzen te laten oversteken.

  2. Het zijn Canadese ganzen met jong en ze hebben mijn liefde omdat ik hun heb gevolgd van nest naar pullen.
    hier waren er ook heel veel bij de vijver, maar een deel is vertrokken naar de polder of gewoon de wijken in. Hans

  3. Met die natuurlijke vijanden valt het wel mee, die kleintjes zijn een heerlijk hapje voor een snoek of een rat om maar eens wat te noemen. Ik verwacht dan ook niet dat deze canadeesjes alle zes volwassen zullen worden. Het is zelfs niet denkbeeldig dat dit zestal al een paar broertjes of zusje moet missen …

  4. Goede morgen Sjoerd, altijd leuk om klein spul te zien, maar ja ook die worden weer groot en dan kunnen ze een probleem gaan vormen.
    Ik wens je een fijne woensdag toe , ik ben weer naar mijn oppasadresje 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: