De laatste dan, een inkoppertje, vandaag vertrekken we weer naar huis, vanuit welke plek is deze foto genomen, en het is geen instinkertje.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Ben ooit maar een keer in Brugge geweest. Met mijn zoon die toen een jaar of acht was. Hij is nu 23. Kan mij helaas niet heel veel meer herinneren van die dag. Maar de indruk dat het een mooie stad is is gebleven. Jouw foto bevestigt dat beeld.

    terrebel
  2. Goede morgen Sjoerd. Mooie foto van dit kunstwerk. Maar het is al zo lang geleden dat ik in Brugge was, dat ik geen idee heb waaar ik dit moet plaatsen.
    Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.