Zeswoordverhaal: Leren

Zeswoordverhaal: Leren

Zelfs een kat kan dit leren

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik kwam deze onbekende Engels sprekende mooie dame met haar kat tegen in het midden van Maastricht. Niet een alledaags plaatje, maar beiden wisten niet beter. Het dier mocht zo overal mee naartoe. Ze had er geen probleem mee dat ik foto’s nam.
Wil je meer zeswoordverhalen lezen kun je dit doen bij Marion van Doldriest

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Grappig!
  Kat van middelste reist overal mee naar toe, heeft 0 problemen met autoreizen. Loopt ook aan riempje als het moet. Kat van oudste daarentegen vond het echt niks, al die keren op en neer naar Riga vliegen. Dat is nu gelukkig verleden tijd.

 2. Hahahaha ja, het zou kunnen, maar de mijne wilde niet…. heb ik wel geprobeerd ooit omdat ik wilde dat hij overal mee naar toe zou kunnen of in elk geval mee het park in… niet gelukt, geweldig dat deze kat het wel heeft geleerd!

  X

 3. logbankje

  Prachtig zo’n kat.
  Ik had ooit een kat die overal mee heen ging, auto vond deze prachtig.
  Heel wat vakanties meegegaan op vakantie, aan een riempje. Hans

 4. Goede morgen Sjoerd. Ja met een kat kun je ook gaan wandelen aan de lijn. Mijn katten heb ik dat nooit aangeleerd, wel heb ik een kattenbak en het kattendeurtje gaat ’s nachts op slot. Voor ze de bak hebben gebruikt, gaat dat niet open. Ik wil niet dat mijn buren last van mijn kat hebben, dus eerst op de bak en dan pas naar buiten.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: