Buddleja Davidii Buzz® Pink Purple
Buddleja Davidii Buzz® Pink Purple

Buddleja Davidii Buzz® Pink Purple

Geplant: Buddleja Davidii Buzz® Pink Purple.

Nederlandse naam: dwerg-vlinderstruik

Houdt u van veel vlinders? Weinig onderhoud in de tuin? Compact groeiende planten? Extreem lang bloeiende buddleja’s? Dan is de nieuwe serie mini buddleja’s Buddleja davidii Buzz® Pink purple een aanrader. het is een compact groeiende vlinderstruik met prachtige paars/roze bloemen. Door de compacte groei van deze serie, maximale hoogte is 100 cm, is de plant geschikt voor de kleinere tuin, terras, balkon of patio. Door de heerlijk geurende bloemen zult u kunnen genieten van veel vlinders in uw tuin.

Eens kijken hoe deze het in de tuin gaat doen
(© Floramedia)

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

7 Comments

  1. Ik zou het niet eens weten of de mijne een dwerg is, ik heb sowieso geleerd, als je een kleinere pot of emmer doet, net als een vis in een kom, hoe kleiner het is, hoe kleiner het blijft natuurlijk… net als de vis, hoe groter de kom, hoe groter deze zal groeien.

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: