buddleja davidii free petite® snow white

buddleja davidii free petite® snow white

Geplant: buddleja davidii free petite ® snow white (‘Podaras 15’PBR) .

Nederlandse naam: dwerg-vlinderstruik

Houdt u van veel vlinders? Weinig onderhoud in de tuin? Compact groeiende planten? Extreem lang bloeiende Buddleja’s? Dan is er nu de nieuwe serie compacte Buddleja Free Petite®. Deze Buddleja’s zijn zeer winterhard tot -20º Celsius. Ook zeer positief is aan deze serie is dat de planten niet invasief zijn. Dit houdt in dat ze nagenoeg geen zaad maken en als ze dat doen dan kiemen de zaden niet uit. Free Petite® Snow White heeft witte bloemen. Wordt 75 cm hoog en 60 cm breed. Snow White heeft een dicht vertakkende groeiwijze en houdt van volle zon. De bloeiperiode is van begin zomer tot begin winter. Ideaal als terras-, balkon-, tuin- of hegplant.

Eens kijken hoe deze het in de tuin gaat doen
(© Floramedia)

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

7 Comments

  1. logbankje

    Dacht dat je een fout had gemaakt toen ik drie meldingen kreeg van nieuwe logjes.
    De vlinderstruik is inderdaad een verrijking in de tuin. Hans

  2. Wieneke

    Ik heb zo’n laagblijvende vlinderstruik geprobeerd in onze tuin vorig jaar en het was een groot succes. Nu staat hij er ook goed bij, dus ik verwacht er wel weer veel van. Zo leuk al die vlinders in je tuin. Die hoge exemplaren zijn leuk op de achtergrond maar niet geschikt voor een perk of in een plantenbak. Je brengt me dus wel op het idee om er eentje in een bak te proberen. Moet deze week toch naar het tuincentrum, dus ik ga er zeker naar kijken.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: