De oudjes
De oudjes

De oudjes

Vorige week wilde we nog snel naar het grootste tuincentrum van Limburg, en wellicht Nederland. Het is zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen als je niet weet wat je zoekt. Wij waren op zoek naar een paar mini vlinderstruiken, en geloof me, als ik niet gevraagd had. had ik ze niet gevonden, en ook nog verschillende soorten voorradig. De uitbreiding is nog niet helemaal klaar, maar het is immens. Je zou er zo een hele dag in kunnen doorbrengen. Dat brengt me meteen op die oudjes. Het deel waar ze zaten was nog niet klaar, het springkussen niet in bedrijf, en ze zaten daar murf gelopen uit te rusten. Ieder op zijn eigen bankje en te staren naar de Disney afbeeldingen op het springkussen, waar uiteraard ook niemand op of in zat. Ik kreeg een beetje medelijden met ze, want ze waren nog niet eens op een kwart van het bedrijf. Ik hoor u denken, maar jij bent toch ook al 65+. Dat klopt, en ik loop ook al wat moeilijker, vandaar mijn medelijden…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Ik ben ook tegen die verplichte routes dat houdt mij ook tegen even snel voor iets naar een tuincentrum te gaan. Ik heb dat ook regelmatig dat ik het over ouderen of oudjes heb en dan naderhand denk misschien waren ze wel jonger dan ik.

 2. logbankje

  Ja ouderdom komt met gebreken en beperkingen, begrijp je medelijden.
  Maar de markt is er voor mega winkels. Hans

  ot, PC voeding staat hier ook nog op het lijstje.

 3. Ria van Felius

  Die hele grote zoek ik ook niet op, als ik eens iets nodig heb is er een kleine in de buurt, meestal vind ik het daar wel. Als het moet kan ik nog uren lopen, maar dan is een bankje om even te rusten wel fijn. Mooie foto!

 4. Toen mijn moeder in een verpleeghuis zat, zij was dement, werd er regelmatig een uitstapje georganiseerd naar zo’n tuincentrum. Ik dacht altijd dat ze beter lekker buiten konden gaan wandelen, maar ja het was wel lief bedoeld

 5. Goede morgen Sjoerd. Ja die tuincentra laten je verplicht een veel te lange route lopen zodat je overal langs komt en misschien daardoor extra dingen koopt. Nou ik zie vaak de ‘doorsteken’ waar het personeel doorheen gaat , die gebruik ik dan ook om een stuk over te kunnen slaan. Zo hoef je niet eindeloos slingerslanger door zo’n zaak te lopen, voor één Kaaps viooltje.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: