Zeswoordverhaal – Vliegveld
Zeswoordverhaal – Vliegveld

Zeswoordverhaal – Vliegveld

Met beide benen op de grond

click to see the pictures big

bVision & Photography

Een van de voordelen van modelvliegen is dat je niet zelf in het toestel zit. En ik kan u met een gerust hart vertellen dat er al vele vliegtuigjes zijn neergestort terwijl ik er niet inzat, maar wel het toestel bestuurde. Daarom ben ik beter met bouwen en kan mijn vriend Humberto beter vliegen… We moeten er alleen wat meer tijd voor krijgen.
Wil je meer zeswoordverhalen lezen kun je dit doen bij Marion van Doldriest

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Op mijn werk heb ik een kleine drone bestuurd via een app op mijn mobiele telefoon. Nou ja, bestuurd… gillend een paar kanten op laten bewegen en toen weer gauw laten landen. 😉

  Het is een hele kunst om zo’n relatief groot toestel weer onbeschadigd aan de grond te zetten hè? Mooie hobby, ik hoop dat je snel wat meer tijd aan het bouwen kunt besteden.

 2. Ja, vroeger…. keek ik er altijd graag naar, pas geleden, ontdekt dat wij een veldje in mijn buurt hebben waar ze met drones mogen vliegen, wel valk bij een strand en water met veel bootverkeer, eigenlijk weer opmerkelijk…..

  X

 3. logbankje

  Ergens in het verleden schreef je al over modelvliegen.
  Het is zeker een hele kunst om een helikopter of vliegtuig in de lucht te houden.
  Dan is een bootje veiliger. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.