Willys
Willys

Willys

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Willys MB Jeep is natuurlijk het symbool voor de oprukkende Amerikaanse militairen uit de tweede wereldoorlog. Niet alle Willys Jeeps zijn door Willys-Overland geproduceerd, door gebrek aan capaciteit ging ook Ford deze modellen in licentie produceren.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Als motor ligt een watergekoelde vier cilinder lijnmotor in het front. Met 60 pk kan dit kleine autootje best overweg in het veld. Degene die hier op de pagina staat is natuurlijk een nog rijdend showmodel. Netjes gepoetst voor deze Dinoshow. Toch is het fijn dat er mensen zijn die dit nog steeds rijdend oorlogsmaterieel vertroetelen. Keep them rolling guys.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Frank-103

    Wij zijn al naar de film Jurassic World deel 2 geweest, leuk vermaak. Daar kwam eigenlijk geen Jeep in voor, maar een soort fennek. En een Rolls Royce, maar die zal voor het tuincentrum vast te gek zijn geweest.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.