De koffer bij het theater in Heerlen
De koffer bij het theater in Heerlen

De koffer bij het theater in Heerlen

click to see the pictures big

bVision & Photography

Van veraf zag ik hem al staan maar zag in een eerste oogopslag niet wat het was. Gelukkig had ik mijn camera bij de hand en kon ik inzoomen. Het was een koffer een beetje als een huilend kind leunend tegen die grote paal. Een koffer eenzaam en alleen en niet eens een slechte zag ik toen ik wat dichterbij kwam. Ook zag ik dat de koffer helemaal leeg was. Het is dat de kleur me niet beviel anders had ik misschien nog overwogen om hem mee te nemen. Ik weet uiteraard niet wat de status van deze koffer was, wellicht gestolen, leeggemaakt en hier achteloos neergezet. Wellicht van een nu berooide theaterartiest, die nu geen spullen meer heeft om te kunnen optreden. Maar wacht, staat daar geen kruisje in dat koffer, en dan die kleur. Het kan uiteraard ook van een priester zijn, uitgetreden, zijn gewaad aan de wilgen gehangen en geen koffer meer nodig, en zeker niet in die kleur. Maar goed, zo’n koffer, op die plaats, zet je toch even aan het denken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

  1. Goede middag Sjoerd, je zou er een heel boek van kunnen maken, de titel heb je al 🙂
    De koffer tegen de paal. Ach misschien is het zelfs een modern kunstwerk, of staat er ergens een verborgen camera om te zien hoe mensen op zoiets reageren, kortom er zijn een hoop mogelijkheden om erover na te denken.
    Nog een fijne voortzetting van de donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.