Maastricht, aangenaam verrast
Maastricht, aangenaam verrast

Maastricht, aangenaam verrast

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

We waren gisteren op onze vrij dag even in Maastricht, en dan kijk je uiteraard even rond of er iets niets nieuw is onder de zon. En zo parkeerde we de auto in het peperdure Mosa Forum. Voor je het weet lijkt het erop dat je meer geld kwijt kwijt bent aan even parkeren, dan in dezelfde tijd een borrel te drinken in de een of andere kroeg aldaar. Maar wat wil je als het openbaar vervoer voor de afwisseling weer eens niet bereid is te rijden. Maar toch, we waren aangenaam verrast dat de daar aanwezige Xenos, die daar de failliete Schoenenreus had vervangen, ineens weg was en daar een in het zuiden volkomen onbekende vestiging van Casa zat. Uit een verdere zoektocht op internet bleek dat er in Nederland diverse vestigingen als paddenstoelen uit de grond gekomen zijn en we hier in het zuiden een ietsie achter liepen. Maar goed, een winkel die fris en fruitig is en toch iets nieuws toevoegt. Een beetje Blokker, een beetje Xenos, maar toch meer afgestemd op wat de klant wil zien. Overigens was tot 2016 Blokker de eigenaar van dit oorspronkelijk Belgische concern. Ik ben eigenlijk benieuwd welke panden in andere plaatsen hebben plaats gemaakt voor deze keten.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. logbankje

    Ken Casa niet, maar zit hier niet in de stad, wel in Utrecht.
    Ziet er wel verzorgt uit en een uitgebreid aanbod wat ik op de website zie. Hans

  2. Goede morgen Sjoerd. Ik vind Maastricht altijd een fijne stad om even in te vertoeven. Leuk dat je een nieuwe winkel ontdekte, ik ken die keten niet, maar het is leuk om even in rond te lopen lijkt me.
    Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.