Een elektriciteitscabine in Overpelt

Een elektriciteitscabine in Overpelt

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Zon-nebloem van het gelijknamige blog spotte op de intranet een mooi geschilderd trafohuisje en stuurde mij de volgende reactie:
een van de mooiste huisjes die ik hier ooit zag, en het beste verhaal. Ik zat straks te kijken naar de internetgazet en moest toen ook aan jou denken.
Een @->- voor jou

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De tekst die u op de site kan lezen is de volgende:
Niets is zo lelijk, eigenlijk, als een elektriciteitscabine. Niks moois aan. Dat moet Bart Van Hertum ook gedacht hebben. Hij contacteerde Infrax met de vraag of hij de cabine in de Schansstraat, op het hoekje tegen de Holvenstraat, eens onder handen mocht nemen. Infrax ging akkoord, en dit is het mooie resultaat!

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Daar zit je dan, sleuren en pleuren is niet geheel mijn stijl. Dus heb ik contact gezocht met internetgazet en gevraagd of ik deze foto’s mocht gebruiken. De vraag werd doorgespeeld naar de heer van Hertum die daarvoor toestemming gaf, mits bronvermelding naar zijn website bartvanhertum.com.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

15 Comments

  1. en het mooie is, mijn ma woonde de straat daar rechttegenover in, en het huisje is me nooit opgevallen. Mijn ma is niet meer, maar de volgende keer als ik naar overpelt ga, ga ik speciaal kijken
    Een @->- voor jou.

  2. Goede morgen Sjoerd, dat moesten ze vaker laten doen, maar ik denk dat het dan wel veel onderhoud zal geven. Ik vind wel dat het er dan toch een stuk fleuriger uit komt te zien.
    Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: