Chevrolet Apache 31

Chevrolet Apache 31

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik vind het fijn als mijn lezers af en toe voor mij uitijken naar bijzondere exemplaren. Dat geldt voor zowel de trafo huisjes als ook voor in het wild gevonden klassiekers.

click to see the pictures big

bVision & Photography

En een klassieker is de Chevrolet apache 31 zeker. Dit exemplaar komt uit 1959 en behoord tot de light duty trucks van Chevrolet. De medium trucks kregen destijds de naam Viking en de zware truck werden Spartan genoemd.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Maar ook in deze lichte uitvoering zat uiteraard wel een dikke 8 cilinder motor, in dit geval voorzien van een Gasinstallatie, want zuinig met benzine was er in die tijd niet bij.
Maar dit terzijde De foto’s werden mij toegestuurd door Di Mario van dimario.info en ik heb het vermoeden dat die jongen op de foto, ene Yaron er ook een groot aandeel in heeft gehad. Als jongen is dit natuurlijk een hele vette bak.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Pingback: Yaron – Di Mario

  2. Goede morgen Sjoerd. Ja een mooi onderhouden oude bak is het zeker. Laat ik nu ook zoiets wel eens zien wanneer ik naar het asiel toe ga. Tot nu toe heb ik die nog niet op de foto kunnen zetten, omdat hij tamelijk ver naar achter op particulier terrein staat. Maar als die eens meer naar voor staat zal ik stoppen om een foto te maken. Dat exemplaar is trouwens in het blauw uitgevoerd, ik vind deze veel chiquer om te zien.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: