Tik tak tik tak
Tik tak tik tak

Tik tak tik tak

De tijd vliegt gewoon voorbij, de helft van het jaar hebben we er alweer op zitten. De tijd gaat ook voort voor onze kleine meerkoetjes. Enkele hebben het niet overleeft. Alleen de familie nijlgans is volgens mij geheel schadevrij gebleven. Deze twee meerkoetjes lijken de dans ontsprongen te zijn. Alleen pa en ma zijn nergens meer te vinden. Volgens mij moeten deze twee het verder alleen rooien. Ook alweer de laatste dag van de week. Ik hoop het vandaag een beetje rustig en storingsvrij te houden. Alhoewel je het laatste niet kunt beïnvloeden. Ik wens iedereen alvast een fijn weekend. Live long and prosper…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. logbankje

  Hier waren de Meerkoetjes aan een tweede nest begonnen, eieren gelegd en toen het nest verlaten.
  Wens je ook een rustig weekend. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bankradio”

 2. Frank-103

  Onze huidige katten hebben nog nooit een eend gevangen, een kat lang geleden at er zo 4 a 5 per jaar op. Maar meerkoeten heb ik hier nog nooit gezien, die vinden het in Noord Holland vast te koud! May the force be with you Sjoerd! 😉

 3. hoi sjoerd,
  het gaat inderdaad allemaal vlug maar ik maak er het beste van en doe wat ik kan
  – zullen die ouders toch niet een oogje in het zeil houden en in de buurt zijn?
  Een @->- voor jou.

 4. Goede morgen Sjoerd. Ja de tijd vliegt, zondag is het alweer mijn 69 ste verjaardag, een mens is oud voor hij/zij het weet. Maar vandaag dan maar allerlei dingen gaan kopen die ik voor mijn ‘feestje’ nodig heb.
  Maar ook mijn baantjes gaan zwemmen, want die sla ik niet over als het enigszins kan.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.