Loch Jes
Loch Jes

Loch Jes

Ons kleine monster is het hele weekend bij opa en oma geweest. Logeren is uiteraard een wat andere ervaring dan ’s morgens brengen en ’s avonds halen. Door de warmte hebben we niet zoveel gedaan. Maar spelen met de Lego is ook fijn, met de blokjes bouwen, met de figuurtjes spelen, de bloemetjes in en weer uit het emmertje, een rondje met de loopfiets en zo gaat het maar door. De lastige periode van ik ben twee en ik zeg nee begint er een beetje vanaf te gaan nu ze goed leert praten en dingen ook duidelijk kan maken. Het blijft een kleine donderstraal, onze Loch Jes, maar oh zo lief.
En hoera, hier zijn een paar druppels regen gevallen op zaterdagavond, uiteraard nadat ik de planten buiten verzorgt had. Niet dat het veel effect had, alles is zo droog en warm dat het meeste water meteen weer verdampt, maar een van de regentonnen is in ieder geval weer vol, kunnen we weer een paar dagen vooruit.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Heerlijk kleinkinderen over de vloer, maar in de vakantietijd heb ik er 2 dagen per week 2 en dat is best zwaar 🙂 Regen gehad, zou bijna niet meer weten hoe het eruit ziet, maar vind ik niet erg hoor 🙂

 2. Frank-103

  Ze heeft een guitig koppie, een echte deugniet! Ik vond die leeftijd 2 tot 4 erg leuk, die gezichten als ze in Artis een olifant of giraf zagen, of de kabouters in sprookjeswonderland, alles vonden ze mooi! Inmiddels is de jongste hier al 15, mee naar Artis gaan ze niet meer. Geniet er dus maar van!

 3. logbankje

  Wat een prachtige foto van Jeslynn, dan is het geen straf om met haar een weekend mee door te brengen.
  Ze brengt meer dan de zon in huis. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de zonnige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 4. Jij noemt met lego spelen, met blokken bouwen, figuurtjes spelen, de bloemetjes in en weer uit het emmertje, een rondje met de loopfiets niet zoveel. Jij hebt lef.. Ze kan nog niet lezen zeker. 😉

  Love As always
  Di Mario

 5. Altijd leuk om zo’n kleine deugniet te logeren te hebben. Dan blijf je zelf ook een beetje bezig denk ik. Die druppels hadden hier ook wel mogen vallen. Overal wel denk ik.

 6. Goede morgen Sjoerd, daar is je zonnekindje weer, ze heeft het erg naar haar zin zo te zien.
  Ik wens je een fijne maandag toe, ik zal straks weer lekker gaan zwemmen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.