De VW Transporter T2

De VW Transporter T2

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Volkswagen Transporter T2A welke we hier op de foto’s zien is gespot door John, van red-star.nl. Normaliter is mooi rood niet lelijk. Maar het lijkt een trend te worden om auto op deze wijze te restaureren, ze noemen het dan een z.g. “ratlook”. Ik persoonlijk zie dan liever een body-off restauratie en de auto terug te brengen in de originele staat. Maar het staat uiteraard voor iedereen vrij.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze Volkswagen Transporter is vorig jaar naar Nederland gehaald en is waarschijnlijk vanuit Amerika geïmporteerd. Daar kun je nog tegen een redelijke prijs zo’n auto kopen. In gerestaureerde staat levert zo’n T2 model al gauw tussen de twintig en dertigduizend euro op. Gerestaureerd naar nieuwstaat heb ik al prijzen van veertigduizend euro gezien. Het blijft uiteraard een bijzondere auto.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. logbankje

    Deze ken ik nog, maar of dat nu bij John of bij jou was weet ik niet meer.
    Doet me wel denken aan de reis die John gisteren heeft gemaakt. Hans

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: