De temperaturen op kantoor beginnen langzaam te stijgen naar een hoogte die niet meer normaal is. En dan te bedenken dat het gebouw met een airco is uitgerust. Weliswaar een wat ouder apparaat boven op dak, maar toch.Ik ga er vanuit dat jullie begrijpen dat na een dag hard werken, deze jongen even geen puf meer had om een uitgebreid blogartikel te plaatsen. 28.8 graden binnen is echt niet plezierig om bij te werken en dan durft die domme thermometer nog te zeggen dat ik in de comfortzone zit… Buiten was het 38 graden, ik heb dus eigenlijk niets te klagen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Dat zijn tropendagen, geen weer om eigenlijk te werken.
  Voorlopig blijft het nog wel zo. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 2. Ik heb een paar dagen vrij genomen, niks doen in de tuin. Ik ben blij dat ik vlak bij zee woon, dat scheelt 5 graden met Limburg en we hebben een koele zeebries. Maar ik vind 32 of 33 graden ook al veel te warm. Doe mij maar max. 25 graden.

  Frank-103
 3. Nee, deze temperaturen zijn niet goed meer voor lijf en leden.
  Van het noodweer van gisteravond is al niets meer te merken, behalve van alle schade in de omgeving.

  marjolijn1
 4. Goede morgen Sjoerd, nee dat is niet zo aangenaam om in deze temperaturen te werken. Ik ben blij dat ik de biebbus niet meer in hoef, al geloof ik dat ze nu met deze temperaturen overdag niet meer rijden.
  En in de nieuwe bussen is airco, dat hadden wij niet in mijn oude bus, soms namen we een klaptafeltje en stoeltjes mee en zaten dan zelf buiten alleen binnen om de boel op te ruimen en weer te rijden naar de nieuwe standplaats. Maar dat is allemaal verleden tijd, tegenwoordig wordt er meer rekening met het personeel gehouden. Die mogen hun dienst draaien in de van airco voorziene hoofdbibliotheek, als de airco in de bus het niet aankan.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 5. owh lekker 28.8 graden. Bij ons binnen is het 35 graden en dan mogen we ook nog vracht uit pakken. Ik vind het heerlijk. Van mij mag het zo blijven tot eind december. Oke, wel wat meer regen zo nu en dan.

  Love As Always
  Di mario

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.