Klusweekend
Klusweekend

Klusweekend

Na alle waterschade die we gehad hebben moet de zaak ook weer in orde gemaakt worden, het huis moet weer bewoonbaar worden. De meeste schade was aan de kamer van mijn zoon. Wanden met schimmel, vloer moest vervangen worden en als je dan toch aan de slag gaat kun je het ook meteen goed aanpakken. Gisteren de plinten gemonteerd de gordijnen opgehangen het bed wat ik vrijdag en zaterdag geschilderd heb, weer in elkaar gezet. Het bed is zelf ontworpen en gemaakt en zit in principe maar met acht bouten vast. Alleen is het loodzwaar en de bouten en moeren zijn niet echt toegankelijk omdat deze in het frame zijn weggewerkt. De basis is klaar. Nu herinrichten, een mens moet toch wat te doen hebben in het weekend.
En dan was Jeslynn er zaterdag ook nog. Die zit helemaal in de kleiperiode… wat begint als mooie kleuren, eindigt in een grauwe massa.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Dus een druk weekend gehad, dan moet je vandaag maar rustig aan doen.
    Wat die klei betreft, Laura is daar heel keurig in en gebruikt elke keer maar één kleur. Als ze die zat is gaat er pas een ander potje open en gebruikt ze dan een andere kleur. Kleien gaat op een heel grote placemat en daar blijven dan wel eens kleine stukjes van de vorige kleur liggen, die komen dan wel door elkaar heen, maar niet genoeg om er een moddertint aan over te houden.
    Een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.