Winterklaar
Winterklaar

Winterklaar

Dat zal je nou altijd hebben, liepen we in het weekend tegen een koopje aan met mooie winterheide, kom je thuis en wat ben je vergeten, uiteraard potgrond. Nu wil het feit dat we deze heide gebruiken om de zomerbloeiers te vervangen die het door de warmte deze zomer toch al niet goed deden. Maar ja, zonder potgrond geen verse bak. Dus gisteren maar even naar Intratuin om daar te lunchen de benodigde potgrond te halen. twee zakjes van 20 liter is meestal ruim voldoende voor de bloembakken. De rest is reserve, of gaat de tuin in als tuinaarde. De leeggehaalde bak gaat ook als compost de tuin in… Ofwel de bloembakken aan ons balkon zijn winterklaar en het ziet er weer fleurig uit.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. De minipetunia’s op mijn terras en in de hangpot aan de lijsterbes, bloeien nog steeds volop, dus ik ga die nog niet vervangen.Ook de geraniums aan de tuinmuur bloeien nog. Maar verder heb ik ook niet veel bloeiende planten in de tuin. Veel bomen en struiken dat dan wel en er zijn struiken die ook mooi bloeien op hun tijd.
    Maar hoe dan ook, je bakken met heide staan er mooi bij op je balkon.
    Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.